Política de privacitat

2018-06-23 18:38

Política de privacitat

 

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

  • AREOLA, GRUP DE SUPORT A L’ALLETAMENT MATERN
  • C.I.F nº: G63753958
  • Adreça postal: RAMBLA VAYREDA, 31 08850 GAVÀ
  • Correu electrònic: GRUPOAREOLA@GMAIL.COM

 

2. Amb quina finalitat tractem les teves dades personals? 

Tractem les dades personals dels/les usuaris/es per gestionar les sol·licituds d’informació rebudes i l’enviament de comunicacions informatives (també per via electrònica).

Igualment, si s’escau, també les podem tractar per gestionar web les donacions que puguin fer els usuaris/es a través del web i/o blog.

També podem tractar les dades dels socies d’Areola per tal de gestionar-ne la vinculació amb la nostra entitat i, en especial, el cobrament de les quotes i l’organització d’activitats.

Si es recullen dades personals a través de formularis, serà necessari que s’omplin els camps assenyalats com a obligatoris. El fet de no omplir-les o omplir-les parcialment, podria suposar que no es pugui atendre el tràmit o petició de l’usuari/a o l’alta del soci/a.

Cal que es comuniquin a Areola, grup de suport a l’alletament matern i criança les dades personals actuals perquè la informació estigui actualitzada i sense errors.

3. Quan temps conservarem les teves dades personals?

Les dades personals dels usuaris/es es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió.

4. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’interessat/da.

5. A quins destinataris/es es comunicaran les teves dades personals?

No es comunicaran les dades a tercers excepte obligació legal o per el procés de cobrament de quotes de socies.

 

6. Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la cancel·lació o supressió quan ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, podràs revocar el consentiment per a l’enviament de comunicacions i exercir aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a grupoareola@gmail.com